Favoritten

Den desiderte bestselgeren frem til nå har vært bringebærsaft på 4 literskanner. Smaken får de fleste voksne Bergensere til å lukke øynene og tenke tilbake til barndommen hvor vi aldri kunne få nok av den ekte gode gamle bergenske saften. Saften er en favoritt både blant store og små. Og som Willy og Grete så greit sier: «Hos oss er det smaken som er i fokus»

En fruktig og frisk bringebærsmak som passer til enhver anledning. Enten det er som en leskende drikke på sommeren, eller til julegrøten eller som julebrus til vinteren. Leksedrikke på konsentrat gir deg muligheten til å blande ut med kalt vann, både med eller uten kullsyre.

Lag din egen saftis

Du trenger

  • Saft
  • Vann
  • Saftis-former
  • Bær (kan sløyfes)

Bland saft og vann til du får en passe «sterk» saft (husk at den smaker mindre når den er frossen). Ha noen bær i hver isform, fyll på med saft og putt formene i fryseren. Etter noen timer er isen klar til å nytes!
Bergensk tradisjon

I Bergen har vi lang tradisjon med å produsere saft på kanner. I gamledager handlet bergenserne kanner direkte på saftfabrikken, og saftdunkene var populære. Denne tradisjonen har vi videreført med våre 4 liters kanner. Smaken er den samme, en sikker vinner! Kanneformatet gjør den godt egnet til familiehusholdning, arbeidsplassen, lag, foreninger og andre arrangementer da den gir ca. 20 liter ferdig drikke.

Økonomisk valg

Kannen med sin familievennlige størrelse er også et økonomisk valg med sine 6-7 kroner per liter ferdig drikke. Det vil si at hvis du blander med kullsyrevann får du 1,5 liter brus til vel 10 kroner! Med å kombinere kanner med saft og kullsyremaskin reduserer du også mengden forpakning per liter ferdig drikke.

2 ulike smaker Frisk 4L

Frisk Bringebærsmak

Ingredienser: Vann, sukker, surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, farge (antocyaner, karamell), Konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat)

Nettovolum: 4 liter

Blandingsforhold 1:4

Næringsinnhold:

Pr 100gr

Energi: 152KJ/37kcal
Fett: 0,0 g
Derav mettede fettsyrer 0,0 g
Karbohydrat: 8,9 g
Derav sukkerarter: 8,9 g
Protein: 0,0 g
Salt: 0,0 g

Frisk Appelsinsmak

Ingredienser:Vann, sukker, surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, farge (antocyaner, karamell), Konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat)

Nettovolum: 4 liter

Blandingsforhold 1:4

Næringsinnhold:

Pr 100gr

Energi: 152KJ/37kcal
Fett: 0,0 g
Derav mettede fettsyrer 0,0 g
Karbohydrat: 8,9 g
Derav sukkerarter: 8,9 g
Protein: 0,0 g
Salt: 0,0 g