Ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet en rekke spørsmål som vi ofte mottar og har derfor utarbeidet en liten liste med spørsmål og svar. Før dere eventuelt tar kontakt med oss, se om dere finner svar på spørsmålet dere har. Finner du ikke svar på spørsmålet ditt her, kontakt oss gjerne.

Hvor får jeg kjøpt produktene?

Det vil variere fra landsdel til landsdel. Vi samarbeider med Spesialgrossisten som sørger for å få produktene våre inn på de forskjellige kjedene. På Vestlandet har de fleste butikker våre produkter. Ta kontakt hvis ikke dere finner våre produkter i butikken der du bor.

Hvorfor får jeg ikke kjøpt Saftsuse alle steder?

Et veldig godt spørsmål. Som dere, ønsker vi at våre produkter skal finnes i «alle» butikker. Vi har full forståelse for at kjeder og butikker må begrense sitt vareutvalg på grunn av plasshensyn etc. Eneste vi kan oppfordre deg til er å spørre i butikken der du bor om de har eller kan ta inn Saftsuse sine produkter.

Kan vi kjøpe direkte fra Saftsuse?

Det er fullt mulig hvis ikke våre produkter finnes i nærheten av der du bor. Men ulempen er høye fraktkostnader i forhold til prisen på produktet.

Hva er forskjellen på «uten tilsatt sukker» og uten sukker?

Når et produkt er uten sukker så finnes det ikke sukker i produktet, kun søtningsmiddel. Men står det «uten tilsatt sukker» betyr det at varen inneholder kun det sukker som naturlig finnes i råvarene.

Er søtstoff trygt?

Myndighetenes klare melding er at søtstoff er trygt å bruke. Men en bør innta søtstoff med måtehold, noe som også gjelder alt annet en inntar.

Hva er forskjellen på de forskjellige søtstoffene?

Det er smak og hvordan de oppfører seg som skiller de forskjellige søtningstoffene aspartam, Acesulfame-K og sukralose. Sukker har sin søtningskurve og vi har satt sammen disse så de oppnår noenlunde samme søtningskurve og smak som sukker. Med andre ord, vår sammensetning utfyller hverandre og gir optimal smaksopplevelse.

Hvorfor får Bringebærsaften bunnfall?

En vil gjerne oppleve at våre produkter med bringebærsmak vil det være et bunnfall i flasken. Dette er normalt og forringer ikke saften. Det er kun drueskall fra fargen som er tilsatt. Rist flasken og dette vil blande seg igjen med saften.

Appelsinsaften skiller seg?

Det er helt naturlig at etter en tid så vil råkonsentratet av appelsin skille seg og legge seg på bunnen av flasken. Det går ikke ut over smak eller levetid på produktet, det er bare å riste flasken godt og den blir fin og gul igjen.

Horfor har Bamsedrikken en «sterk» smak?

Det er fordi Bamsedrikken er produsert som vannis og for at smaken skal bevares når den fryses. Bamsedrikken er et allsidig produkt som kan enten drikkes avkjølt eller som slush. Da maks 2 timer i fryseren.