Saftsuse Bamse Vannis

Bamsedrikken er mer enn bare en drikke. Flaskens livlige karakter skaper en opplevelse som gjerne er mer verdifull enn selve bamsedrikken. Dette gir barndomsminner. Den forsterker de gode opplevelsene i enhver anledning. Det gjør den perfekt til barneselskap, eller andre arrangementer med lek og moro. Ingenting er gøyere enn et bord fylt med bamser i alle farger!

Lag bamseslush

Bamsedrikken er produsert som vannis, og har derfor et stort bruksområde. Den kan drikkes avkjølt fra kjøleskap, men den kan også fryses ned uten at den mister smaken. Smaken blir mildere jo kaldere den er, men selv i frossen tilstand bevarer den smaken. Vårt beste tips er å la den ligge 2 timer i fryseren, slik at en får en slush effekt, bamseslush.  Bamsedrikken kan fås i fem varianter: bringebær, cola, frukt, pære og tropisk.
Vårt beste turtips er å fryse bamsedrikken før du legger den i sekken. Da tiner den på veien, og du kan nyte iskald bamsedrikk når du er sliten og fortjener noe godt!
Lange tradisjoner for bamsedrikken

Hvem husker ikke bamsedrikken? Den myke bamsen som man gjerne bet hull i nesen for å kunne drikke. Bamsen så dagens lys en gang på 60-tallet, og er like aktuell i dag som den gang. For mange vekkes det gode barndomsminner når de ser bamsedrikken. Flasken er laget av myk plast med tekstur som gir en sjarmerende effekt, slik mange husker originalen. Bamsedrikken var populær, og har gledet utallige barn og unge i mange generasjoner. I 2008 var den nesten helt forsvunnet fra markedet før vi kjøpte den lille produksjonsbedriften som den gang produserte bamsen. Med en drøm og litt pågangsmot blåste Saftsuse nytt liv i denne gamle skatten. I dag leverer vi bamsedrikk til nesten hele landet! Vi håper at bamsedrikken kan glede mange i årene fremover, og være med på å skape gode barndomsminner for flere generasjoner.

5 ulike smaker

Saftsuse bamse vannis bringebærsmak

Vannis bamse med smak av bringebær. Nytes avkjølt eller nedfryst. En gledesspreder og en klassiker blant bringebærsmaker.
Ingredienser: Vann, sukker, surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, farge (antocyaner, karamell), konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat).
Næringsinnhold:

Pr 100gr

Energi 260 kj
Karbohydrat 15,1gr
Protein 0,0gr
Fett 0,0gr
Salt 0,0gr

Saftsuse bamse vannis cola

Vannis bamse med smak av cola. Nytes avkjølt eller nedfryst. En sikker vinner for alle som er glad i god colasmak.
Ingredienser: Vann, sukker, farge (karamell), surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat).
Næringsinnhold:

Pr 100gr

Energi 261 kj
Karbohydrat 15,1gr
Protein 0,0gr
Fett 0,0gr
Salt 0,0gr

Saftsuse bamse vannis fruktsmak

Vannis bamse med fruktsmak. Nytes avkjølt eller nedfryst. En fargeklatt av glede, både på smak og utstråling.
Ingredienser: Vann, sukker, surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, farge (brillijantblå), konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat).
Næringsinnhold:

Pr 100gr

Energi 261 kj
Karbohydrat 15,1gr
Protein 0,0gr
Fett 0,0gr
Salt 0,0gr

Saftsuse bamse vannis pæresmak

Vannis bamse med smak av pære. Nytes avkjølt eller nedfryst. En fruktig smak med et glimt i øyet.
Ingredienser: Vann, sukker, surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, farge (karamell, brillijantblå), konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat).
Næringsinnhold:

Pr 100gr

Energi 259 kj
Karbohydrat 15,1gr
Protein 0,0gr
Fett 0,0gr
Salt 0,0gr

Saftsuse bamse vannis tropisk

Vannis bamse med tropisk smak. Nytes avkjølt eller nedfrys. En fyldig smak, fylt av sommer og glede.
Ingredienser: Vann, sukker, surhetsregulerende middel: sitronsyre,
farger: karamell (kaustisk-sulfittprosess) og antocyaner, aroma,
konserveringsmidler: kaliumsorbat og natriumbenzoat
Næringsinnhold:

Pr 100gr

Energi 276 kJ / 66 kcal
Karbohydrat 16gr
Protein 0,0gr
Fett 0,0gr
Mettet fett 0,0gr
Salt 0,005gr