Nyheter

Saftsuse Julebrus – sukkerfri

Jul e brus!

Vi har lenge ønsket å lansere vår egen julebrus. Hvem har ikke et forhold til denne fargerike tradisjonsdrikken. De fleste har en mening om smak, og ikke minst hvilken farge den skal ha. Dette er også veldig avhengig av hvor i landet en bor.

Hele familien her på Saftsuse har vært igjennom mye prøvesmaking og testing før vi kom frem til det endelige resultatet. Daniel var den som ledet det hele, og skal ha mesteparten av æren for smaken. Vi ønsket å satse på sukkerfri julebrus, og en av kriteriene da var at vi kunne bevare den runde og fylldige julesmaken.

Vi ønsket ikke bare å komme med en ny julebrus. Som stolte Bergensere, så ville vi ha en julebrus som også skaper identitet til byen som vi er så glad i. Hva er ikke da mer naturlig å bruke enn våre Bergenske ikoner som nå preger boksen. Bekkalokket som en naturlig ramme rundt Statsraad Lehmkuhl, Beffen, Bryggen, Fløyen og Ulriken.

Julebrus er forbundet med kos og tradisjoner. En tid på året hvor vi ønsker å samle familie og venner. En er gjerne mer reflektert enn ellers. Da kan det være godt å slappe av med Saftsuse Julebrus. Kos deg og ta være på deg selv og menneskene rundt deg. Del gjerne en Julebrus med en du er glad i, så lyser brusen opp juletiden.

 

Back to list